Neuvontapalvelu

Luethan ensin Vastauspankki-osion, sillä mieltäsi vaivaavalle kysymykselle voi löytyä jo valmis vastaus.

Jos valmista vastausta ei löytynyt, neuvontapalvelussa voit jättää kysymyksiä asiantuntijoillemme esimerkiksi asumisen, kiinteistönhallinnan, yhtiöhallinnon tai vaikkapa rakennushankkeiden juridiikkaan liittyen.   

Pyrimme vastaamaan kysymyksiin kolmen työpäivän kuluessa, mutta viimeistään viiden työpäivän kuluttua kysymyksen jättämisestä. Kun asiantuntijamme ovat tutustuneet asiaan ja löytäneet kysymykseesi vastauksen, lähetämme sen sinulle sähköpostitse. Kysyjällä on lupa välittää neuvontapalvelusta sähköpostitse saatu vastaus asiakkaansa edustajan käyttöön eli esimerkiksi taloyhtiön hallituksen jäsenelle.

Arvioimme kunkin kysymyksen kohdalla erikseen, voidaanko siihen vastata neuvontapalvelun puitteissa. Jos kysymykseen vastaaminen edellyttää esimerkiksi laajempaa juridista selvitystöitä, asian huomattavasti tarkempaa läpikäyntiä kysyjän kanssa, asiakirjoihin perehtymistä tai useiden jatkokysymysten selvittelyä, vastaaminen ei ole neuvontapalvelun puitteissa mahdollista. Tällaisissa tapauksissa olemme sinuun yhteydessä ja ehdotamme asian hoitamista erillisenä toimeksiantona Isännöintiyritysten kanssa sovitun yhteistyöhinnaston mukaisesti.

Halutessasi voit olla myös suoraan yhteydessä Lexiaan toimeksiannon tekemistä varten. Jos tarvitsemme lisätietoja vastaamista varten, olemme sinuun yhteydessä.  

Huomioithan, että kysymykset ja niihin annetut vastaukset julkaistaan Vastauspankki-osiossa, jota pääsevät lukemaan kaikki Isännöintiyritysten jäsenyritysten tunnuksilla palveluun kirjautuneet käyttäjät. Ennen julkaisua kysymykset ja vastaukset muotoillaan julkaistavaan muotoon ja anonymisoidaan niin, ettei niistä voi tunnistaa kysyjää tai muita yksityiskohtia.